Contact
Bio
Home
Boeking
Pianoles Links
Impressie
fotobol
Zangcoaching
Pers
logoPRlang1 logoPRlang2 logoPRlang3 logoPRlang4
grotebol
PR-theater is een vrouwelijk kleinkunstduo.
 
Met een zelfgeschreven liedjesprogramma treden pianiste en componiste
Pascale van Apeldoorn en zangeres en tekstschrijfster Rebecca Bakker graag voor u op als PR!
Bij PR moet u denken aan een sprankelend optreden bestaande uit een samenspel
van mooie liedjes, humor, integriteit en plezier.
Het repertoire is geschikt voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld als voorstelling in een klein theater, een theatercafé of op een ander kleinkunst / cabaret podium, maar ook als theatrale omlijsting van een diner of lunch.
Restaurants bieden op speciale avonden een theatermenu aan, waar u tussen de gangen van uw lunch of diner door kunt genieten van een ‘glaasje kleinkunst’.
Of u wilt tijdens uw personeels feest / bedrijfs feest / bedrijfsevenement een speciale act tijdens, bijvoorbeeld, de kerstlunch, het kerstdiner, het kerstgala of de nieuwjaarsborrel. Uiteraard kunt u ons ook tijdens uw personeelsdag of bedrijfsuitje inhuren voor een feestelijk en muzikaal intermezzo.
PR-theater is ook een prima muzikale ontspanning met inhoud tijdens een cursus, training, seminar of evenement ter afwisseling van uw opleidingsdag. Zo trakteert u uw cursisten / deelnemers op een bijzondere onderbreking tijdens bijvoorbeeld de lunch van uw programma.
Tijdens de presentatie van uw congres kunt u de dag onderbreken met ons gevarieerde entertainment.
 
Kortom:
PR is samen te vatten in een reeks treffende woorden: Kleinkunst, amusement, theater, het lied, zelfgeschreven liedjes, samenwerking, samenspel, zang, piano, vrouwen, humor, integriteit, muziek, tekst, performance, Nederlandstalig repertoire, liedjesprogramma, stemmen, act, entertainment, uniek, bijzonder, theatraal en muzikaal.
PR kan als optreden geschikt zijn als lunch / diner voorstelling in restaurants, theater voorstelling, bedrijfsevenement of als een bijzonder muzikaal optreden tijdens trainingen / cursusdag.
 
Boek nu!
Pascale & Rebecca
PR-theater
rodebol
hoofdbol
PR CD
Sprankelend & Uniek
PR
PR-theater staat voor Pascale van Apeldoorn, mijn Relations en het theater.
 
 
Ik ben Pascale van Apeldoorn en ik heb al vele jaren een eigen privé lespraktijk in Haarlem, waar ik pianolessen en zangcoaching geef. De inhoud van mijn pianolessen hangt vooral af van waar het talent en de wensen van mijn leerlingen liggen. Met mijn zangleerlingen werk ik bijvoorbeeld toe naar een optreden, auditie of toelating aan het conservatorium. Tevens coach ik diverse (semi-) professionele zangers, zangeressen en koren in mijn studio of op locatie.
Ik ben afgestudeerd als pianiste aan het conservatorium in 1991. Naast het geven van privélessen ben ik jarenlang werkzaam geweest als begeleidend pianiste in de Zang- en Tekstinterpretatie lessen en als vakdocente Muziek en Solfège aan de HBO opleiding voor Musical van Lucia Marthas.
 
Relations staat voor alle musici, waarmee ik samenwerk. Met zangers, zangeressen en muzikanten maken we muziek in diverse stijlen. Van pop, easy-listening, blues, jazz en musical tot eigen repertoire en kleinkunst. Met tekstschrijvers en kleinkunstenaars werk ik samen om met hun tekst een muzikale compositie of theaterproductie te ontwikkelen.
 
Theater staat voor het podium, waarop ik graag met mijn Relations onze muzikale passie laat horen. Dit zijn zowel live optredens als CD opnames.
 
Zoek je pianoles waarbij je ook op je gehoor leert spelen, wil je jezelf leren begeleiden aan de piano met de akkoordenleer, leren improviseren, je zangtechnieken verbeteren, je lied geloofwaardig laten overkomen, zoek je een pianist om mee samen te werken of mee op te treden of een zangeres om de backing vocals mee uit te breiden, wil je je tekst met een mooie melodie muzikaal uitwerken of heb je nog andere vragen: neem dan contact met mij op.
 
Je kunt bellen naar 06-13227140 of mij een e-mail sturen: info@pr-theater.nl
De lespraktijk bevindt zich aan de Garenkokerskade 39 in Haarlem.
 
Deze site is nu nog ‘Under Construction’. Kijk binnenkort nog eens op mijn website om meer informatie te lezen, te horen en te zien over PR-theater.
 
Pascale
Contact Contact2 Bio PRoduct2 Thuis Home2 Boekingen Impressie2 Links Links2 Impressie Pers2 Pers PRoomo PRomo1 Pers PR CD PRshop2